Neovisni novinarski portal
24.1.2021.
UKRATKO
Š.U.M. poziva na radionice

Š.U.M. poziva na radionice

sibenska udruga mladih
U okviru programa Klub mladih ENTER , udruga Š.U.M. s početkom 2016.godine pokreće nove radionice za mlade koji žele biti aktivni u društvu

U siječnju počinju upisi u kreativnu radionicu (decoupage tehnika, decoupage i slikanje na tkanini, decoupage i slikanje na slikarskom platnu, izradu ukrasnih svijeća i dekoracija). Novost je novinarska radionica, koja će trajati od siječnja do listopada, na kojoj će polaznici kroz raspravu i druženja kreirati tekstove po svom izboru. Prijaviti se mogu mlade osobe željne naučiti nešto novo, dobro se zabaviti i biti aktivni u društvu.
Prijave na radionice primaju se na mail adresu udruge: sibenska.udruga.mladih@gmail.com.

Program Klub mladih ENTER , koju Š.U.M. provodi u partnerstvu s udrugom Mladi u EU i Gradom Šibenikom, trajat će 3 godine, a svake godine udruga će organizirati brojne aktivnosti usmjerene mladima kao što su : kreativna radionica, plesna, glazbena, novinarska, vegaonica, radionica žongliranja, stripa, volonterizma. Organizirat će i predavanja i tribine te inkubator mladih poduzetnika i kreativaca. Više informacija potražite na stranicama udruge Š.U.M.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI