Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
SCENA
Tandem (foto Romano Grozić)

Mr. Lee & IvaneSky večeras u Zagrebu – rezervacije već razgrabljene, ali nikad se ne zna

Tandem (foto Romano Grozić)

Vjerojatno najzanimljiviji aktualni glazbenoscenski žensko-muški par s ovih prostora, Mr. Lee & IvaneSky, nastupaju večeras, odnosno za koji sat, u Zagrebu, u Velikoj dvorani Teatra &TD u 21 sat. Oni koji nemaju pojma o kome se radi doznat će prema njihovim poznatijim imenima, jer riječ je o Ivanki Mazurkijević i Damiru Martinoviću Mrli.

– Večerašnji nastup se najavljuje kao događaj u susret velikom koncertu ‘ANTIVALENTINOVO’ Leta3 (13.2.2016. u Domu sportova). Prvo zagrijavanje, odnosno popularno nazvan warm up događaj donosi ekskluzivni nastup projekta Mr. Lee & IvaneSky iza kojeg stoje Damir Martinović Mrle (Let3) i Ivanka Mazurkijević (Stampedo), koji će uživo, uz vrsne prateće glazbenike među kojima su i Vlado Simchich Vava (Turisti, ex-Laufer), Ivan Bojčić (Morso, Let3) i Dražen Baljak (Let3), predstaviti svoju jedinstvenu glazbenu priču – vele organizatori.
Ivanka i Mrle započeli su, kako kažu, rad na ovom projektu prije više od dvije godine, polako stvarajući glazbeni materijal podosta drugačiji od projekata koji su do sada obilježili njihove glazbeničke karijere i po kojima ih poznajemo.
Još malo pa Hollywood...

Još malo pa Hollywood…

– Na koncertu u Teatru &TD imat ćemo priliku čuti glazbu projekta “Strukturne ptice ft. Mr. Lee & IvaneSky” koja napokon izlazi i na bonus albumu, u limitiranoj nakladi uz novi dugoočekivani studijski album Leta3, 12. veljače 2016. Album je, kako kažu: poetičan i istovremeno energičan, glazbeno zanimljiv i uzbudljiv, a u atmosferi vrlo kazališan, te je rezultat Mrletovog i Ivankinog višegodišnjeg iskustva stvaranja glazbe za kazalište i film.
– Bez obzira na razlike naših glazbenih radova u drugim projektima, privatno uživamo u sličnoj glazbi koja nas spaja i koju pokušavamo skupa stvoriti u novom obliku koji ne podsjeća ni na jedan od naših bendova – ustvrdio je Damir Martinović Mrle.
I na kraju: loša vijest. Kako kažu, zbog velikog i opravdanog interesa, te ograničenog kapaciteta dvorane, nažalost više nije moguće rezervirati ulaznice za koncert, jer su rezervacije, kako se to kaže, razgrabljene.
Ipak, oni koji žele okušati sreću trebaju doći iza 20.30h, jer će nepreuzete rezervacije biti puštene u prodaju. Nikad se ne zna, kako se to kaže.
– Ali ne možemo vam garantirati da će biti takvih. Ono što možemo jest obećati vam da ćemo u skoroj budućnosti napraviti reprizu. Šuška se već o ponovnom koncertu – tješe Ivanka i Mrle obožavatelje bez rezervacije.
Tandem (foto Romano Grozić)

Tandem (foto Romano Grozić)

 

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI