Neovisni novinarski portal
23.1.2021.
EKOLOGIJA
Zima na Krki (foto: NP Krka)

Krka iz zraka – promotivni film

Zima na Krki (foto: NP Krka)

U želji da javnosti predstavi prirodne i kulturno-povijesne vrijednosti Nacionalnog parka „Krka“, JU „NP Krka“ snimila je promotivni film „Discover Krka“, namijenjen poslovnim partnerima i turističkim agencijama, medijima i zainteresiranim posjetiteljima.

– U nešto više od šest minuta, film prikazuje očaravajuće prizore iz Nacionalnog parka „Krka“ snimljene iz zraka, s kratkim informacijama o pojedinim lokalitetima i atrakcijama, uz prigodnu glazbu. U visokoj rezoluciji film poziva na otkrivanje Krke, njenih zelenih oaza i plavih tokova, sedam veličanstvenih slapova, povijesnih utvrda i svetišta. Na ovaj način JU „NP Krka“ želi potaknuti sve zaljubljenike u prirodu da se upute u otkrivanje Krke i istinski uživaju na tom putu – opisuju u NP Krki novi filmski uradak.
Osim na početku ovoga teksta, film je dostupan na službenim stranicama JU „Nacionalni park Krka“ (www.np-krka.hr) u kategoriji Multimedija/Video galerija i na službenom YouTube kanalu Ustanove (https://www.youtube.com/user/JUNPKrka).
Zima na Krki (foto: NP Krka)

Zima na Krki (foto: NP Krka)

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI