Neovisni novinarski portal
22.10.2020.
POLITIKA / UKRATKO
Holy ‘otpala’ s Oraha: Bivša predsjednica i formalno dala ostavku

Holy ‘otpala’ s Oraha:
Bivša predsjednica i formalno dala ostavku

Mirela Holy (Foto ORaH) (1)

Mirela Holy i ‘Orahovci’ u vrijeme većeg zajedništva (foto Orah)

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy više to nije. Podnijela je formalnu ostavku na funkciju predsjednice stranke preko dopisa članicama i članovima stranke 7. prosinca 2015, javlja HTV. Ostavka je izraz odgovornosti predsjednice stranke za neispunjavanje planiranog rezultata iz plana rada za 2015. na izborima, objasnili su u ORaH-u bez Mirele Holy.

 – Ja sam završila poslove, napisala sam plan rada za 2016., izvješće o radu za 2015. što je usvojilo predsjedništvo stranke i Glavni forum. U tim dokumentima navela sam cijeli niz mjera za koje smatram da bi se trebale provesti kako bi se Orao restartao – rekla je Holy za HTV.
Nakon izbornog fjaska stranke OraH, mnogi simpatizeri te političke opcije su zaključili kako se Orahovo biračko tijelo osulo i stoga što se doznalo kako je jedan od glavnih financijera stranke istaknuti domaći trgovac naftnim derivatima. To je mnoge iznenadilo jer su zaključili kako je to nespojivo sa deklariranom eko-zelenom politikom Oraha, te su se otklonili od te stranke. Nadalje, mnogi ocijenjuju kako je Orah imao najobuhvaniji i najsuvisliji predizborni program, za razliku od drugih  stranaka, čije bezsadržajne programske predizborne floskule slušamo i danas.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI