Neovisni novinarski portal
19.6.2021.
SCENA
Nasljednik Garden festivala otkrio prva imena

Nasljednik Garden festivala otkrio prva imena

Festival Love International bit će održan u Tisnom od 29. lipnja do 6. srpnja 2016.

© Photography by Khris Cowley for Here & Now (http://fb.com/wearehereandnow)

Novi festival Love International održava se iduće godine u Tisnom, od 29. lipnja do 6. srpnja 2016., nastavljajući priču The Garden Festivala. Objavljena su prva imena među kojima su Dixon, Motor CIty Drum Ensemble, Ben UFO, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Midland, Horse Meat Disco i Prosumer.
– Love International, idejni nasljednik The Garden Festivala, nastavlja desetljeće odiseje koja je započela na hrvatskoj obali, a lokacija je komadić raja u The Gardenu u Tisnom. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, a ugodne noći pod zvijezdama u intimnom okruženju donose energiju i zvučnu kulisu za koju su zaduženi neki od najboljih DJ-eva i producenata koji privlače raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta – ističu organizatori.
– Naš će festival će imati novi ugođaj i neke nove elemente, ali istovremeno želimo očuvati i nastaviti s onime što je dobro u The Gardenu – osjećaj pripadanja obitelji, mjestu gdje svatko poznaje svakoga, a sve je smješteno na sjajnoj lokaciji na hrvatskoj obali. Nova priča znači nastavak naslijeđa na naš način, tako da će ljudi koji su dolazili na The Garden Festival prepoznati i Love International, a istovremeno će im to biti i novo iskustvo. Imamo odlična imena spremna za prvu objavu lineupa, a novi krug objavit ćemo u siječnju iduće godine – rekao je Dave Harvey, jedan od osnivača festivala.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI