Neovisni novinarski portal
1.11.2020.
POLITIKA
Stipe Petrina (Arhiv Tris.com.hr-a)

Stipe Petrina Tomislavu Karamarku:
Nije Pauk srušio avion niti je vikao ‘oba dva, oba su pala’

Stipe Petrina (Arhiv Tris.com.hr-a)
Stipe Petrina (Arhiv Tris.com.hr-a)

Stipe Petrina (Arhiv Tris.com.hr-a)

Za sinoćnji nastup Tomislava Karamarka na šibenskom Baldekinu Stipe Petrina kaže da je njime opet ‘podsjetio javnost da ima prikrivenu amneziju ili pati od zaboravljivosti’, te da je ‘svojim neprovjerenim izjavama šokirao mnoge i postao im trn u oku koji ne može ni najprecizniji kirurg izvaditi’.

I Petrini smeta Karamarkovo slavljenje Hajduka među Šibenčanima, među masom Funcuta, pa je reagirao priopćenjem:

– Čemu gospodine Karamarko hvatati se na nogomet? Zašto opet govorite protiv sebe? Pitamo Vas znate li da polovica organizacije protiv koje prosvjeduje 99 posto navijača, sjedi u vašem redovima? Hajduka može spasiti jedino Torcida kada istrijebi politiku, u ovom slučaju vašu politiku iz Hajduka, a ostatak navijača kada je istrijebi iz hrvatskog sporta općenito. Zar nije tužno vidjeti prazne tribine kada igraju kockasti? Upravo je ta vaša politika dovela tišinu na stadione – napisao je Petrina u svom priopćenju.

Petrini smeta i što Karamarko zasluge za rušenje neprijateljskog zrakoplova kraj Zečeva i uzvik ‘Oba dva, oba su pala’ pripisuju svom stranačkom kolegi, šibensko-kninskom županu Goranu Pauku.

– Zadnji, najveći trn u oku, draga gospodo posvećena “demokracijom”, zasigurno je davanje zasluga lažnim herojima i korištenje preminulih u svrhu dobre promocije. Gospodine Karamarko, ako Boga znate, molite za oprost ili jednostavno odstupite,  ne možete usred Šibenika, centra rujanskog rata izjaviti ono što ste jučer izjavili – kaže Petrina i poručuje: ‘Gospodine Karamarko, Goran Pauk nije srušio avion, kao što nije uzviknuo ‘Oba dva, oba su pala!’, taj legendarni povik je poviknuo Primoštenac, na žalost danas pokojni, Filip Gaćina Bilin. Zato gospodine Karamarko, nemojte se hvaliti neistinama, jer se lako razotkriju i vraćaju se kao bumerang. Ima toga još jako prljavog, ali čak ni u ovo predizborno vrijeme, nije korektno da se spominje, što u najboljoj namjeri savjetujem i Vama, najbolje je ne spominjati ono u što niste sigurni’.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI