Neovisni novinarski portal
22.2.2020.
EKOLOGIJA / UKRATKO
Ad Adriaticum i Maria Rita D’Orsogna (SAD) u Šibeniku o nafti i plinu u Jadranu

Ad Adriaticum i Maria Rita D’Orsogna (SAD) u Šibeniku o nafti i plinu u Jadranu

Javna tribina koju će voditi prof. Maria R. D'Orsogna (Cal. St. University), naslovljena: Iskorištavanja nafte i plina iz Jadrana, održat će se danas, 5. listopada 2015., s početkom u 18.30 sati, u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić" u Šibeniku.
Maria Rita D'Orsogna (ilustracija)

Maria Rita D’Orsogna (ilustracija)

Javna tribina koju će voditi prof. Maria Rita D’Orsogna (Cal. St. University), naslovljena: Iskorištavanja nafte i plina iz Jadrana, održat će se danas, 5. listopada 2015., s početkom u 18.30 sati, u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić” u Šibeniku.

Maria Rita D’Orsogna je ugledna američka znanstvenica, počasna veleposlanica talijanske regije Abruzzo, docent na prestižnom California State University (CSUN), profesorica koja će svojim stručno i znanstveno argumentiranim stajalištima pridonijeti razjašnjavanju aktualnih dilema glede iskorištavanja nafte i plina u Jadranu – kaže Branko Obradović, glavni tajnik Udruge Ad Adriaticum (www.adadriaticum.net), koja je uz političku stranku Živi zid priredila ovu tribinu.
Ad Adriaticum je inače međunarodna, nezavisna i neprofitna nevladina udruga sa sjedištem u Italiji, koja u ulozi stručnog i znanstvenog globalnog foruma potiče razmjenu informacija o aktualnim pitanjima iz područja održivog i odgovornog razvoja društva, sa fokusom na Jadransko-jonsku makroregiju.
Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI