Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
KRONIKA 112 / UKRATKO
Mreža HT-a i dalje u kvaru – otežani pozivi prema hitnim službama…

Mreža HT-a i dalje u kvaru – otežani pozivi prema hitnim službama…

Reklama HT-a za 'Stresomjer'

Reklama HT-a za ‘Stresomjer’

I dalje je fiksna i mobilna telefonija, te internetska mreža koja se provodi putem Hrvatskog telekoma u teškoćama. Mnogima u Hrvatskoj ne rade telefoni, no posebno je bitno što su građanima otežani ili onemogućeni  pozivi prema hitnim službama.

Stoga iz Državnog informacijskog i komunikacijskog sustava zaštite i spašavanja, te  Državnog centra zaštite i spašavanja upozoravaju kako ‘Zbog poteškoća u radu fiske i mobilne mreže Hrvatskog Telekoma dolazi do poteškoća pri uspostavi poziva prema žurnim službama. Intezivno se radi na otklanjanju kvara”.
Građani masovno pokušavaju nazvati HT-ove službe za korisnike, no u tome ne uspijevaju.
U HT-u su stoga poruku korisnicima poslali posredstvom svoje Facebook stranice.
-Trenutno su zabilježene poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga. Intenzivno radimo na njihovom rješavanju te se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti. Unaprijed vam se ispričavamo i zbog dužeg čekanja na odgovor – stoji u toj poruci, nakon koje građani upozoravaju na brojne neugodnosti koje su im se zbog toga desile, uključujući i nemogućnosti poziva hitnih medicinskih službi.
Inače, u ranijoj objavi na HT-ovom FB profilu stoji:
– Okreni na pozitivu i samo opušteno! Izmjeri svoju razinu stresa na www.stresomjer.com.hr i osvoji tablet ili zvučnik s punjačem!
Tags: , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI