Neovisni novinarski portal
23.1.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Ivan Klarin: Repove afera Josipe Rimac plaćati ce generacije Kninjana, jer grad ostavlja na rubu bankrota

Ivan Klarin:
Repove afera Josipe Rimac plaćati ce generacije Kninjana, jer grad ostavlja na rubu bankrota

- Ako bi vodila HDZ-ovu kampanju na način kako je vođen Knin, možemo se samo radovati - kaže na kraju I. Klarin.
Josipa Rimac (Foto H. Pavić)

Josipa Rimac (Foto H. Pavić)

– Repove afera Josipe Rimac plaćati ce generacije Kninjana, jer grad ostavlja na rubu bankrota. Josipa Rimac je Grad Knin preuzela od Vinka Marića koji joj je ostavio Grad u plusu 2,5 milijuna kuna. Nekim, da budemo sarkastični, sjajnim upravljačkim potezima Grad Josipa Rimac ostavlja u dubiozi od 8,5 milijuna kuna što je jako dobro vidljivo iz nalaza državne revizije o poslovanju grada Knina – ističe Ivan Klarin, predsjednik ŽO SDP-a Šibensko-kninske županije, u svojem priopćenju nazvanom ‘Odlazak kninske gradonačelnice’, povodom odlaska kninske gradonačelnice Knina Josipe Rimac (HDZ) u Zagreb, odnosno Hrvatski sabor.

Kako tvrdi I. Klarin, od prvog do zadnjeg dana svog upravljanja Josipa Rimac plete mrežu nepotizma, pa plete mrežu korupcije, mrežu pogodovanja svom koruptivnom miljeu.
– Otuda sve one dubioze, svi oni minusi sav onaj nenamjenski utrošeni novac. Istodobno, sve one koje nije uvukla u svoju mrežu onemogućavala je na svakom koraku, podmetala klipove, a neke otvoreno šikanirala i protjerala s posla ili čak iz Grada. Posljedica je zatvaranje na desetke obrta, stotina radnih mjesta te posljedično pretvaranje grada u zonu pune besperspektivnosti na veliku žalost tog ponosnog grada koji je imao i ima perspektivu razvoja. Zbog svega toga veliki broj stanovnika napušta Knin i okolicu – kaže SDP-ovac Klarin.
– Ništa od ovog nije mogla sama napraviti. Štoviše, sasvim je jasno da je netko smislio takav plan za Knin. Sada je HDZ-ovi režiseri sklanjaju na sigurnu zavjetrinu. Ako bi vodila HDZ-ovu kampanju na način kako je vođen Knin, možemo se samo radovati – kaže na kraju I. Klarin.
Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI