Neovisni novinarski portal
28.10.2020.
POLITIKA
Predsjednica RH u dragocjenim trenucima odmora između dvije ruke bojanja - foto Facebook

Prijelomna vijest:
Predsjednica RH danas sama valjkom obojila sobu u boju breskve

Predsjednica RH u dragocjenim trenucima odmora između dvije ruke bojanja - foto Facebook
Predsjednica RH u dragocjenim trenucima odmora između dvije ruke bojanja - foto Facebook
Predsjednica RH u dragocjenim trenucima odmora između dvije ruke bojanja – foto Facebook

– ZA RAD] KGK – “Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, “zasukati rukave” i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome…” – izvjestila je poslijepodne narod predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović  o svojim današnjim aktivnostima, posredstvom svoga Facebook profila.

A kako netko ne bi pomislio kako je to propagandni trik kojim se tek želi predsjednicu RH prikazati kao samosvjesnu, marljivu i sveznajuću osobu, koja ne zazire niti od poslova poput krečenja, maleraja ili pituravanja, tu su i tri fotografije na kojima demokratski izabrana predsjednica Republike Hrvatske u ruci drži soboslikarski valjak djelomično natopljen u neku pastelnu nijansu ‘boje breskve’, a koju vještim, odmjerenim i znalačkim pokretima nanosi na zidove neke prostorije u svome domu.

‘Vas Bog blagoslovio Kolindom, a nama neka šalje meteor’

– Zašto bi bilo ispod časti Predsjednice, ja to radim svaki dan i ponosan sam na to što radim, kao i na vas kad vidim da ste tako vrijedni, preporuka kao profesionalca pitura koristite štap kad rolate bit će puno lakše i brže , samo naprid, veliki pozdrav – pozdravlja i savjetuje predsjedničin kolega pitur iz Dalmacije na FB-u.
Zbnalačkim pokretima predsjednice RH soba poprima svjež izgled - foto Facebook

Znalačkim pokretima predsjednice RH soba poprima svjež izgled – foto Facebook

Fotografija pokazuje i kako se predsjednica RH neustrašivo služi i ličilačkim ljestvama, odjevena u pamučnu majicu približno iste boje kao i željena boja na zidovima, te maskirne vojničke hlače, kao što i priliči vrhovnoj vojnoj zapovjednici naše vojske, koju za koji dan čeka velebna mimohodna akcija.
– Vas je Bog blagoslovio sa predsjednicom Kolindom, nama BiH državljanima ni bog ne može pomoć, jedino ako pošalje meteor, to bi super došlo… – oduševljeno komentira jedan predsjedničin obožavatelj na Facebooku, očito iz susjedne BiH, zavideći nam na predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.
Predsjednica RH je, kako se vidi, žutom papirnatom samoljepljivom trakom iskusno poput profesionalnih ličioca zaštitila drvene okvire bijelih sobnih vrata, prozore, potenciometar na sobnoj grijalici, kao i prekidače za svjetlo, te postavila stropnu liniju, kako bojom ne bi umrljala površine koje ne želi obojiti bojom breskve.
– Možete pričati što želite mi imamo najbolju Predsjednicu na svijetu uz to i najljepšu. Svaka čast Predsjednice, svakim danom rušite sve rekorde, ovakve stvari nigdje ne možemo vidjeti, neka se političari ugledaju na Vas – dodaje sljedeća štovateljica predsjednice RH.

Predah i osmijeh između dvije ruke

U trenutku odmora, vjerojatno između dvije ruke nanošenja boje na zidove, predsjednica RH je iskoristila trenutak za predah, oslonila se o drvene ljestve, te je pritom podarila svojim obožavateljima svoj karakteristični osmijeh koji ‘govori više od tisuću riječi’, kako reče jedan od komentatora na FB-KGK stranici.
Predah je itekako važan i potreban, jer sada predsjednicu RH, nakon keramičarskih, ribarskih, ratarskih, stranačkih i državničkih poslova očekuje i zadaća promatranja senzacionalne vojne parade u Zagrebu, a dan kasnije i domoljubni spektakl u Kninu.
– Pokažimo to pred svima neka vise da nas ima, koji hoćemo, volimo i radimo za svoju obitelj pa tako i za cijelu nam dragu Domovinu Hrvatsku. Ponosni na Vas i Vas svaki potez, kako u obitelji i kad ste dojili svoju kći dok su drugi ministri vanjskih poslova sačekali, tako i danas Vas lijepo pozdravlja i želi sreću u radu sa svojom obitelji – pozdravlja i štovatelj predsjednice iz Osla.
– Draga Kolinda ja danas krečio i slomio me valjak, a bolji ste maler od mene, svaka čast! – dodaje sljedeći komentator.
– Najbolja je! A lajači neka laju, cvilidrete neka cvile, patnici neka pate – zaključuje komentator Ivan.
Nije sramota raditi, kao da poručuje predsjednica RH - foto Facebook

Nije sramota raditi, kao da poručuje predsjednica RH – foto Facebook

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI