Neovisni novinarski portal
27.10.2020.
EKOLOGIJA
NP Krka objavila nove akcije za posjetitelje

NP Krka objavila nove akcije za posjetitelje

Javna ustanova Nacionalni park „Krka“ danas, 24. kolovoza, pokreće dvije nove akcije za javnost.

Photo Calendar

Akcija prva: Photo for the Calendar: snimi sliku za novi kalendar Nacionalnog parka „Krka“
 Svi posjetitelji koji snime fotografiju Parka za koju smatraju da zaslužuje biti na kalendaru Nacionalnog parka „Krka“ za 2016., od danas, 24. kolovoza 2015. mogu je poslati na adresu: calendar@np-krka.hr . Fotografije se mogu slati do 1. studenog 2015. a potom će službeno povjerenstvo NP „Krka“ izabrati dvanaest  fotografija za dvanaest mjeseci kalendarske godine. U akciji mogu sudjelovati svi posjetitelji koji u rijeci Krki pronalaze inspiraciju za lijepo.
Akcija druga: Discover Krka sakupi i osvoji: istraži Krku, skupljaj naljepnice i osvoji nagrade
Nacionalni park “Krka” nagrađuje posjetitelje-istraživače. Svi oni koji posjete lokalitete na srednjem i gornjem toku Krke i na svakom prikupe naljepnicu, dobit će na dar DISCOVER KRKA majicu i ulaze u bubanj za vrijedne poklon pakete.
Na recepcijama Nacionalnog parka „Krka“ i u turističkim agencijama od danas, 24. kolovoza 2015., mogu se zatražiti COLLECT AND WIN knjižice u kojima se nalazi stranica s pet polja za pojedini lokalitet u Parku (arheološko nalazište Burnum, arheološka zbirka u Eko kampusu Puljane, manastir Krka, Roški slap i Visovac). Kada ga posjetitelj obiđe, na recepciji zatraži naljepnicu koju u knjižici pridruži nazivu lokaliteta. Nakon što prikupi svih pet naljepnica, osvaja majicu, a potom ispuni svoje podatke  i preda listić. Tako se nagradna igra nastavlja i pet sretnih dobitnika osvojit će poklon paket vrijedan svakom istraživaču.

Discover Krka

Tags:

VEZANE VIJESTI