Neovisni novinarski portal
28.10.2020.
UKRATKO
Ilustracija za ruralni razvoj - foto Grad Šibenik

Kako se ruralno razviti:
Otiđite u grad na besplatno predavanje Program ruralnog razvoja RH

Ilustracija za ruralni razvoj - foto Grad Šibenik
Ilustracija za ruralni razvoj - foto Grad Šibenik

Ilustracija za ruralni razvoj – foto Grad Šibenik

Kako se ruralno razviti? Odgovor na to pitanje bi trebalo dati četverosatno predavanje nazvano Program ruralnog razvoja RH koje će se održati u petak 28. kolovoza 2015. s početkom u 11:00 sati Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku, u gradu.

– Program ruralnog razvoja RH 2014.-2020. ima za cilj povećati konkurentnost hrvatske poljoprivrede, šumarstva i prerađivačke industrije, ali i unaprjeđenja životnih i radnih uvjeta u ruralnim područjima uopće. Ima na raspolaganju 330 milijuna eura svake godine u razdoblju do 2020. koji nudi financiranje poljoprivrednim gospodarskim subjektima, OPG-ovima, obrtima, poduzećima, zadrugama, LAG-ovima, poduzetničkim centrima i razvojnim agencijama, svim tijelima javne vlasti i drugima. Kako biste se upoznali s mogućnostima financiranja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. godine, te kako biste na vrijeme mogli identificirati i iskoristiti prilike, predstavljamo Vam predavanje u organizaciji Grada Šibenika koji će Vas uputiti u osnove planiranja projekata financiranih iz Programa ruralnog razvoja – kažu organizatori iz Grada Šibenika.
Teme koje će predavanje obuhvatiti su:
  • Pregled Programa ruralnog razvoja RH
  • Najava natječaja
  • Pregled mjera u okviru najavljenih natječaja – prihvatljivi nositelji, aktivnosti, predviđena sredstva (po svakoj mjeri)
  • Praktični savjeti za prijavu projekata
Predavanje je besplatno , a vodit će ga Andrea Vugrinović, direktorica poduzeća Superna d.o.o, inače dugogodišnja direktorica Agencije za razvoj Varaždinske županije i pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo Međimurske županije, te certificirani  regionalni trener za pripremu projekata.
Organizatori mole zainteresirane da se prijave na web stranici Urbanog Centra Šibenik ili na sljedećem linku najkasnije do četvrtka, 27. kolovoza 2015. godine.
Više o ovom događaju možete pronaći klikom OVDJE. 
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI