Neovisni novinarski portal
29.10.2020.
KULTURA
Izbor najboljih filmova Motovuna na tvrđavi sv. Mihovila

Izbor najboljih filmova Motovuna na tvrđavi sv. Mihovila

Krajem tjedna tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku pretvara se u kino pod zvijezdama kad se filmski festival s motovunskog brda seli na tvrđavu.

340ecdd51cd1b625e7705db70f9369d3_s

Motovun Film Festival od svojih je početaka posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom i snagom svojih priča. Na šibensku tvrđavu sv. Mihovila stiže šest filmskih naslova iz središnjeg filmskog programa MFF-a po izboru selektora Jurice Pavičića i Milene Zajović, u kojima će na najljepšoj pozornici na otvorenom od 13. do 15. kolovoza svi ljubitelji filmske umjetnosti moći odmoriti dušu.
Ulaznice za Motovun u Šibeniku mogu se kupiti na blagajnama tvrđave svaki dan od 8.30 do 22 sata, na štandu kod HNK Šibenik na Poljani (9-12 i 20-22 h), u Muzeju grada Šibenika (10-18 h) i preko sustava croatia-tickets.com.
Članovi Kluba prijatelja uz predočenje svojih članskih iskaznica mogu na navedenim prodajnim mjestima potpuno besplatno predignuti svoje festivalske ulaznice, dok za sve ostale cijena jednodnevne ulaznice iznosi 25 kuna i 60 kuna za festivalsku.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI