Neovisni novinarski portal
9.8.2022.
UKRATKO
Kupuju se laboratorij i računala za novi šibenski Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

Kupuju se laboratorij i računala za novi šibenski Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

studij

Šibenik je bliže novom zanimljivom obrazovnom sadržaju: Studiju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora. Premda još uvijek nije riješeno pitanje trajnog smještaja ove obrazovne institucije, dijela zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, prvi studenti bi na predavanja trebali krenuti ove jeseni. Iz Grada Šibenika javljaju kako je u tijeku postupak javne nabave za opremanje Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora Šibenik.

– Grad Šibenik je raspisao otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za nabavu laboratorijske i računalne opreme za Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora Šibenik. Procijenjena vrijednost nabave bez PDV-a iznosi 1.000.000,00 kn: – za 1. grupu – LABORATORIJSKA OPREMA: 800.000,00 kn; – za 2. grupu – RAČUNALNA OPREMA: 200.000,00 kn.Elektronička dražba se neće provoditi – stoji u obavijesti Grada Šibenika, uz napomenu kako je kriterij odabira ‘valjana ponuda s najnižom cijenom po grupama’.
Rok za dostavu ponuda, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 17.08.2015. godine u 12:00 sati u prostorijama Grada Šibenika na I. katu, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Šibenik, a rok donošenja odluke o odabiru ili poništenju je 30 dana od dana otvaranja ponuda. Za sva pitanja vezana uz javnu nabavu osoba za kontakt je Slobodan Tolić, dipl.oec., tel: 022/431-073, slobodan.tolic@sibenik.hr, kako se ističe.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI