Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
POLITIKA
Domoljublje na klauzuri HDZ-a – Karamarko: ‘Vlast mi se gadi – mi smo sluge naroda’

Domoljublje na klauzuri HDZ-a – Karamarko:
‘Vlast mi se gadi – mi smo sluge naroda’

20150710tk.klauzura_17U sporskom centru Višnjik u Zadru je završena je klauzura Hrvatske demokratske zajednice za 9. izbornu jedinicu, gdje je najavljena nova ‘povijesna zadaća stranke – vraćanje dostojanstva jedinoj nam domovini Hrvatskoj i ostvarenje kvalitetnog života za svakog pojedinca’.

– Nema milimetra hrvatske zemlje za koju nisam vezan i koju ne volim! Naša je stranka prožela svaki milimetar ove zemlje – stvorila je, oslobodila i učinili našu Hrvatsku neovisnom prije 25 godina! Predvođena najvećim Hrvatom 20. stoljeća – dr. Franjom Tuđmanom. Nema dana da ne razmišljamo o hrvatskim braniteljima. To tako mora biti. Jer, kad prestanemo razmišljati o njima i dr. Tuđmanu – onda smo ih izdali! – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, najavljujući još jednu pobjedu na izborima, daljnju ljubav i žrtvovanje za domovinu.

Pobijedit će, kaže Karamarko, na parlamentarnim izborima kad god oni budu. Međutim, predsjednik HDZ-a nije htio govoriti o nekakvom preuzimanju vlasti, već o služenju narodu.

– Čak mi se gadi govoriti, upotrebljavati termin vlast. Mi  želimo preuzeti odgovornost za sudbinu vlastitog naroda, a kad dođemo u tu poziciju onda postajemo sluge tog naroda! – rekao je Karamarko.

Politički okvir HDZ-a je – silna emocija prema domovini!

– Mi smo sluge ovoga naroda i to moramo biti –  ponovio je predsjednik HDZ.a

– U jednom momentu su rekli HDZ priča samo o svjetonazorskim problemima. Da. Pričamo i pričat ćemo, jer naš svjetonazor, naš politički okvir, okvir naše političke filozofije je silna emocija prema domovini, silna emocija prema braniteljima, silna emocija prema poginulom i zaslužnim braniteljima, ponavljam, mi smo tu vrlo jednostavni i iza toga ćemo stajati – rekao je predsjednik HDZ-a.

Najvio je pobjedu i to uvjerljivu. –  Pozivam na jedinstvo – ono je preduvjet za sve. Tako pobjeđujemo! Mi jesmo hrvatski narod i sve što napravimo bit će za poginule branitelje, dr. Tuđmana, za našu djecu… Ovo vodstvo stranke neće vas razočarati – nikad vas nećemo izdati ni osramotiti. Sve što želim je da narod počne napokon dobro živjeti. Kad to bude tako, bit ću najsretniji čovjek na svijetu. Ništa drugo mi ne treba! Vjerujmo u svoj narod – zajedno ćemo pobijediti! – rekao je Karamarko, pozivajući se usput na Boga i narod.

Cijeli govor s klauzure pogledajte u videu:

Tags: ,

VEZANE VIJESTI