Neovisni novinarski portal
17.1.2021.
POLITIKA
‘Tužit ću Manolića, u pitanju je moja čast’

‘Tužit ću Manolića, u pitanju je moja čast’

karamarko_intervju2_688

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u intervjuu koji je s njim za Dnevnika HRT-a napravila Katarina Periša Čakarun (POVEZNICA) konačno je odgovorio na optužbe svog nekadašnjeg šefa u Vladi i stranačkog kolege Josipa Manolića o tome da je bio doušnik Udbe.

Jeste li bili doušnik Udbe kako vas je optužio Manolić?

Ma dajte, ne znam da li bi se smijao ili… Ta njegova kleveta, konstrukcija, ajmo reći gnjusna, ako mogu upotrebiti taj izraz, je u funkciji predizborne kamapanje SDP-a. Definitivno. Svi ljudi koji nešto znaju o tome, koji su meritorni, već su rekli da je to nemoguće. Ja sam bio čovjek kojem je Udba 1984. godine oduzela putovnicu zbog kleronacionalizma, dok sam još bio student. Prema tome, to je klasična udbaška metoda, ako možemo tim terminima govoriti, žrtvu pretvoriti u nekoga tko je s njima surađivao. Zašto u ovom momentu? I kampanja je, a ono što je žalosno, je to da oni u kampanji koriste jednog silno, silno uplašenog starog čovjeka. Zbog čega je gospodin Manolić uplašen on to najbolje zna.

Najavili ste tužbu?

Apsolutno. Ne volim to, ali ovdje je u pitanju moja čast i moj ponos. Dakle, ne može netko konstruirati samo zato da bi pomogao nekome da pokuša dobiti nekakav novi mandat , a u ovo  mandatu nije pokazao ništa.

Evo cijelog intervjua:

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI