Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
SCENA
Valerija Nikolovska

Valerija Nikolovska otvara niz najavnih koncerata za OFF festival

Valerija Nikolovska

Prvi OFF warm-up koncert bit će održan u subotu, 16. svibnja, u šibenskom baru Domald. Nastupa Trio Valerije Nikolovske, a istu večer kreće i prodaja ulaznica za OFF jazz & blues festival.

Valerija Nikolovska

Valerija Nikolovska

OFF jazz & blues festival najavljuje prvi warm-up koncert ususret svom devetom izdanju, koje će biti održano od 16. do 18. srpnja 2015. U šibenski caffe bar Domald stiže ponajbolja hrvatska jazz pjevačica Valerija Nikolovska u pratnji čuvenog klavijaturista Viktora Lipića i Mila Stavrosa, najtraženijeg domaćeg jazz bubnjara.
Valerija Nikolovska se u svojoj 25-godišnjoj karijeri bavila blues, gospel, acid jazz, jazz, funk i soul glazbom kao interpretator i autor tekstova i glazbe. Iza sebe ima objavljena dva samostalna albuma, a pred objavljivanjem je i novi snimljen ove godine sa Big Bandom HRT-a.
Sa svojim Triom predstavit će autorsku glazbu koju radi sa Viktorom Lipićem, svojim profesionalnim i životnim suputnikom, te neke od najdražih standarda jazz i blues ostavštine u Lipićevim aranžmanima.
Koncert je u subotu, 16. svibnja, od 21 sat, a ulaz u Domald je besplatan.
Iste večeri u prodaju će biti pušten prvi kontingent festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 150 kuna (za sva tri dana OFF-a). Osim u Domalda, od ponedjeljka će se ulaznice prodavati i u šibenskom caffe baru Bono, a moći će se i rezervirati preko e-mail adrese off.rezervacije@gmail.com.
Promotivne cijene festivalskih ulaznica vrijede do 15. lipnja, a nakon toga cijena će im biti 210 kuna za festivalsku te 90 kuna za dnevnu ulaznicu.

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI