Neovisni novinarski portal
28.1.2021.
POLITIKA / UKRATKO
Ivan Klarin (Foto: Tris/H. Pavić)

Klarin uzvraća Kulušiću podsjećanjem na njegov dvojbeni status ratnog vojnog invalida

Ivan Klarin (Foto: Tris/H. Pavić)
Ivan Klarin (Foto: Tris/H. Pavić)

Ivan Klarin (Foto: Tris/H. Pavić)

Predsjednik ŽO SDP-a Ivan Klarin priopćenjem je odgovorio predsjedniku ŽO HDZ-a Anti Kulušiću koji ga je danas također u priopćenju prozvao zbog podsjećanja javnosti na istrage koje protiv novoimenovane direktorice HDZ-ove izborne kampanje Josipe Rimac i koordinatora 9. izborne jedinice Božidara Kalmete provodi Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Klarin se narugao s Kulušićem, ocjenjujući se da na konferenciju odgovara priopćenjem, jer ‘nije sposoban javno izgovoriti dvije-tri suvisle prosto proširene rečenice’. Ustvrdio je da mu je vlastito pozicioniranje na izborim listama iznad interesa Županije i njenih građana.

– Ante Kulušić je zadnja osoba koja može govoriti o nultoj stopi tolerancije, s obzirom da je lažni vojni invalid, a kao osoba koja je na visokoj poziciji u Hrvatskom nogometnom savezu, doprinio je da se HNK Šibenik i financijski  i sportski uništi, s obzirom da su se protekle kampanje HDZ-a fiktivno financirale preko nogometnog kluba – napisao je Klarin.
– Da osobe poput Ante Kulušića, Josipe Rimac, Božidara Kalmete, imaju i trunke moralne odgovornosti, trenutno bi se prestale baviti politikom, jer im je važniji osobni probitak od dobrobiti građana. Šibensko-kninska županije spada među najnerazvijenije županije u Hrvatskoj upravo zbog nemara, ne brige i neodgovornog upravljanja jer je vode oni koji osobni interes stavljaju na prvo mjesto – zaključuje Klarin.

Tags: ,

VEZANE VIJESTI