Neovisni novinarski portal
16.1.2021.
IZDVOJENO
Dr. Marin Paić

Dr. Marin Paić imenovan sanacijskim upraviteljem Opće bolnice u Šibeniku

Dr. Marin Paić

Dosadašnji upravitelj dr. Ante Županović odstupio na vlastiti zahtjev.

Dr. Marin Paić

Dr. Marin Paić

Opća bolnica u Šibeniku od danas ima novog sanacijskog upravitelja. Dr. Marin Paić, urolog i dosadašnji zamjenik upravitelja, danas je preuzeo funkciju koju je zadnje dvije godine obnašao dr. Ante Županović.
– Prije sat vremena javili su mi da sam postao sanacijski upravitelj. Nije me ta vijest posebno iznenadila, jer je dr. Županović već najavio da će podnijeti zahtjev za razrješenje – rekao nam je dr. Paić, koji je na dužnost stupio odmah, objašnjavajući nam da ne namjerava prestati raditi na urologiji. – Ne postoji nikakva mogućnost da napustim praksu u OB Šibenik, jer imamo samo dva urologa. Uostalom, ne bih ni želio prestati raditi i biti isključivo upravitelj. Kako sam se dosad organizirao dok sam bio Županovićev zamjenik, tako ću i u buduće usklađivati obveze liječnika i upravitelja.
Dr. Ante Županović, dojučerašnji sanacijski upravitelj Bolnice i bivši gradonačelnik Šibenika, s funkcije odlazi jer je podnio zahtjev za umirovljenje. – Da, odlazim u mirovinu, došlo je to vrijeme. Već sam i lani ispunio uvjete, a sad je to i službeno – rekao nam je dr. Županović.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI