Neovisni novinarski portal
28.1.2021.
POLITIKA
Tableti za najbolje poznavatelje Europe

Tableti za najbolje poznavatelje Europe

kviz

Župan Goran Pauk danas je u Uredu župana uručio nagrade pobjednicima kviza „Šibensko-kninska županija u Europskoj uniji“.

Šibensko-kninska županija je povodom obilježavanja Europskog tjedna i Dana Europe, u suradnji sa lokalnim portalima, Šibenskim portalom, ŠibenikIN-om, Trisom i portalom Šibenik news organizirala kviz znanja o povezanosti Europske unije i Šibensko-kninske županije. „Želja nam je bila približiti se prvenstveno mlađoj populaciji, ali i svima čitateljima portala kako bismo putem kviza potaknuli interes za temu Europske unije. Kviz je, između ostalog, odlična prilika da se nauči nešto novo o Europskoj uniji, a izvrsna motivacija zasigurno su i nagrade za najbolje. Sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo postigli cilj, s obzirom na veliki odaziv čitatelja koji su pokazali odlično znanje o vezi Šibensko-kninske županije i Europske unije“, kazao je prigodom uručenja nagrada župan Pauk.

Uz čestitke, župan je pobjednicima uručio tablete na kojima će i ubuduće moći jezditi bespućima međumrežja i sudjelovati na sličnim natjecanjima u znanju. Na portalu Šibenik news najbolji rezultat ostvaren je se e-maila Udruženja obrtnika Šibenik, a nagradu je preuzeo novoizabrani predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik Ante Radić, na Šibenik in-u kviz je najbolje riješila Anita Lugović, na portalu Tris Petra Španja, a na Šibenskom portalu Nikica Skroza.

Župan je izrazio zadovoljstvo što je upravo Udruženje obrtnika jedan od pobjednika kviza, te je pohvalio njihove napore da budu u korak sa promjenama koje nam je donio pristup novom, velikom tržištu Europske unije. Također, župan se zahvalio urednicima i vlasnicima portala na kojima je kviz organiziran. Kviz je na četiri lokalna portal bio dostupan od jutra 08. svibnja do ponoći 9. svibnja. Pri odabiru najboljih, u obzir su dolazili oni koji su 100% točno riješili 10 pitanja, a presudna je bila i brzina odgovaranja.

unnamed

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI