Neovisni novinarski portal
19.1.2021.
EKOLOGIJA / POLITIKA
OraHova kampanja

Svi su protiv nafte iz Jadrana:
Judita Franković, Davor Gobac, Goran Navojec, Igor Mešin…(VIDEO)

OraHova kampanja
OraHova kampanja

OraHova kampanja

Glumci, pjevači i druge javnosti poznate osobe: Judita Franković, Davor Gobac, Igor Mešin, Goran Navojac te mnogi drugi će za dva sata premijerno s video ekrana i reći svoje NE nafti u Jadranu, kako najavljuju u političkoj stranci OraH.

Iz OraH-a pozivaju na konferenciju za medije koja će se danas u sjedištu ORaH-a, Ilica 48, Zagreb, održati s početkom u 11,00 sati, a zapravo će označiti početak njihove intezivnije kampanje protiv vađenja nafte iz Jadrana, koja se, prema mnogima, mogla desiti i ranije, s obzirom na njihovo deklarirano političko usmjerenje.

– Tema press konferencije je prezentacija ORaH-ove kampanje protiv eksploatacije nafte u Jadranu. Nakon pokretanja interpelacije u Hrvatskom saboru, ovom kampanjom ORaH želi podići razinu informiranosti hrvatske javnosti o ovom iznimno važnom projektu Vlade RH. Kampanja će se voditi na društvenim mrežama – facebook, twiter, youtube i službenoj stranici ORaH-a gdje će se redovito objavljivati vijesti i korisne informacije te video izjave podrške javnih osoba – vele OraH-ovci u svom pozivu.

OraH-ovci: Reci NE, reci da…

Prisutnim novinarima/novinarkama će se obratiti Mirela Holy, predsjednica ORaH-a te voditeljice kampanje Una Vidović i Tea Čačinović, kažu, te otkrivaju kako će se brojne u javnosti popularne osobe u svojim video porukama obratiti javnosti i izraziti svoj negativni stav prema planiranoj eksploatacijei nafte u Jadranu.

– Na konferenciji za medije premijerno ćemo predstaviti inicijalni edukativni video kampanje te video snimke podrške javnih osoba. ORaH-ovu kampanju “Reci NE nafti u Jadradnu, reci da održivom razvoju” podržale su mnoge poznate osobe, poput Judite Franković, Davora Gobca, Igora Mešina, Gorana Navojca te mnogi drugi – kaže Mirela Holy, čelnica OraH-a, stranke od koje su, dakle, mnogi i ranije očekivali veći javni angažman oko rasvijetljavanja pozadine i mogućih posljedica planova za eksploatiranje nafte iz Jadrana.


Tags: , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI