Neovisni novinarski portal
26.2.2021.
IZDVOJENO
Ekonomska škola: Nastavničko vijeće odgođeno, odluka u četvrtak

Ekonomska škola:
Nastavničko vijeće odgođeno, odluka u četvrtak

A četvrtak nije slučajno izabran, smatraju nastavnici koji podržavaju vjeroučitelja Igora Friedricha za ravnatelja.

ekonomska

Nastavničko vijeće koje se trebalo sastati danas i donijeti odluku kojeg će kandidata podržati u izboru za ravnatelja Ekonomske škole u Šibeniku, odgođeno je odlukom v.d. ravnateljice Diane Vodanović za četvrtak, 12. ožujka.
– Opet se radi o pomno režiranoj odluci – tvrde nastavnici koje smo konktaktirali. – Taj dan neki od nastavnika imaju natjecanja učenika i neće moći prisustvovati nastavi. Vjerujemo da će v.d. ravnateljica umjesto njih primiti neke zamjenske nastavnike koji će imati pravo glasa na Nastavničkom vijeću. Ona na te glasove računa.
Podsjetimo, proteklog tjedna Radničko vijeće podržalo je kandidata Igora Friedricha za ravnatelja Ekonomske škole s 30 glasova, dok je Diana Vodanović dobila 20. U Školskom odboru, koji donosi konačnu odluku, Radničko vijeće ima jednog predstavnika, Nastavničko vijeća dva, Roditeljsko vijeće jednog, a osnivač, odnosno Šibensko-kninska županija, troje predstavnika. Nastavnici koji su početkom godine tražili smjenu v.d. ravnateljice, podržavaju Igora Friedricha, vjeroučitelja zaposlenog u Ekonomskoj školi.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI