Neovisni novinarski portal
21.4.2021.
POLITIKA
Fotografiju susreta predsjednička kandidatkinja objavila je na svom Facebook profilu

Locirati, identificirati… sjesti kod njega na kavu

Fotografiju susreta predsjednička kandidatkinja objavila je na svom Facebook profilu

[SUSRET SA STARIM PRIJATELJIMA] KGK – “Na putu za Zadar svratila sam kod mojih Dunje i Ante… Hvala im na gostoprimstvu.” – objavila je na svom Facebook profilu predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović.

Fotografiju susreta predsjednička kandidatkinja objavila je na svom Facebook profilu

Predsjednička kandidatkinja objavila je na svom Facebook profilu i fotografiju susreta

Na predizborni skup u Zadru Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je kasnila sat vremena. Okupljenom mnoštvu na Narodnom trgu u obznanila je da kasni jer je putem navratila na na kavu kod generala Ante Gotovine u Pakoštane. Netom po završenom skupu je na svom službenom Facebook profilu objavila fotografiju naslovljenu kao ‘Susret sa starim prijateljima’. Podsjetimo, Kolinda Grabar Kitarović  i HDZ su već i ranije dvaput pokušali iskoristiti  ratnog heroja i Haškog uznika Antu Gotovinu u kampanji, no on je svaki put kazao da ne podržava niti jednog predsjedničkog kandidata. 

Nakon četverogodišnjeg skrivanja po svijetu Gotovina je uhićen na Kanarskim otocima (Španjolska) 7. prosinca 2005., za vrijeme dok je hrvatski premijer bio Ivo Sanader, a Kolinda Grabar Kitarović ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, te je u zatvoru proveo sedam godina, sve dok dana 16. studenog 2012. godine drugostupanjskom, pravomoćnom presudom oslobođen optužbi i pušten na slobodu. Dolaskom u Hrvatsku  razočarao je one koji su se nadali da će njegovu žrtvu i veliki ugled moći koristi u dnevno političke svrhe. Više od Grabar Kitarović i Josipovića i rezultata predsjedničkih izbora za sada ga zaokuplja uzgoj tuna.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI