Neovisni novinarski portal
25.10.2020.
POLITIKA
Predsjednik ŽO SDP-a Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

Ivan Klarin:
Josipovićev put vodi u pomirenje, a HDZ sve što dotakne pretvori u blato!

Predsjednik ŽO SDP-a Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

ŽO SDP-a reagirao je priopćenjem na konferenciju za novinare ŽO HDZ-a na kojoj je Ante Kulušić  jutros put Ive Josipovića nazvao putem u ponor.

Predsjednik ŽO SDP-a Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

Predsjednik ŽO SDP-a Ivan Klarin (Foto: H. Pavić)

  

Priopćenje pod naslovom ‘Put Ive Josipovića put je u pomirenje, HDZ sve što dotakne pretvori u blato!’ prenosimo bez kraćenja.

Put Ive Josipovića je put u pomirenje, jednakost i pravednost hrvatskog društva, a put Ante Kulušića, Josipe Rimac i Gorana Pauka put je u propast. Evidentno je da je HDZ  već odavno upropastio na gospodarskom, turističkom i demografskom području naše Šibensko-kninske županije, a da se političke kampanje financiraju sa Šubićevca, odnosno iz HNK Šibenik.

Ante Kulušić kao jedan od čelnih ljudi u Hrvatskom nogometnom savezu zdušno podržava namjere predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza da se sustavno uništi nogomet u Dalmaciji. Pozivam sve čelnike Županijskog HDZ-a da napokon počnu raditi na gospodarskom oporavku naše županije, na „povlačenju“ novca iz EU fondova i da se prestanu baviti skupljanjem jeftinih političkih bodova jer godinama sve što su dotakli, pretvaraju u blato. Smatram da je vodstvo županijskog HDZ-a zadnje koje ima pravo prozivati za trošenje u stranačkim kampanjama, isključivo iz razloga jer su HNK Šibenik koristili za financiranje svojih kampanja i tako ga financijski i sportski uništili – stoji u priopćenju koje potpisuje Ivan Klarin, predsjednik ŽO SDP Šibensko-kninske županije.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI