Neovisni novinarski portal
27.10.2020.
IZDVOJENO
Doček (foto H. Pavić)

FOTOGALERIJA:
Dubioza kolektiv i Elemental hitovima ugrijali promrzli narod

Doček (foto H. Pavić)

Hladna novogodišnja noć u Šibeniku privukla je nekoliko tisuća ljudi.

Doček nove 2015. u Docu (Foto H. Pavić) (29)

Najave medija gladnih katastrofa o najhladnijoj noći otkad je svijeta i paljenje „crvenih alarma“ na svim naslovnicama, nimalo nisu obeshrabrile nekoliko tisuća ljudi koji su se sinoć od 2014. oprostili u šibenskom Docu. Bure je bilo, no u gužvi, s kojom kapljicom alkohola u krvi i s nekoliko rukava na sebi, bila je to jedna sasvim podnošljiva večer.
Skriveni iza kapa, rukavica, šalova i debelih jakni, članovi Elementala izašli su na pozornicu oko 22.30 sati. Remi i Shot, udarne igle grupe, krenuli su otprve „u glavu“. „Romantika“, „Vertigo“ i ostale dobro znane pjesme rasplesale su publiku koja se tek zagrijavala. Elemental je sinoć pokazao da nakon petnaest godina djelovanja ima repertoar sačinjen od samih hitova. Ako ćemo iskreno, puno više od Dubioze kolektiva.
Dubioza ne može omanuti. Željno iščekivane zvijezde šibenske novogodišnje večeri, u sat i po vremena pomno osmišljenog glazbenog i scenskog nastupa, svojim su ska-ritmovima i zaraznim refrenima raspojasali dolačku publiku, ne ostajući dužni nijedan od svojih “pobunjeničkih“ hitova, od „Kokuza i Blama“ do „Waltera“ i „Firme Ilegal“.
Nakon Ti ritu piri pipa i cover benda Kost i koža, novogodišnja noć u Šibeniku raspršila se po šibenskim kafićima i klubovima. Bura je bila poražena.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI