Neovisni novinarski portal
1.3.2021.
SCENA
Placebo

Deseti INmusic:
Placebo se vraćaju u Hrvatsku

Placebo

Jedan od vodećih svjetskih gothic-rock bendova četvrti put dolazi pred hrvatsku publiku.

Placebo

Placebo

Nakon prvih najava ovogodišnjeg INmusic festivala – Eagles of Death Metal i We Are Shining – stiže i prvo headlinersko ime – britanski alt-rokeri Placebo. Trenutno jedan od najvećih rock bendova današnjice, koji će u sklopu nastavka turneje nastupiti i na nekima od najvećih europskih festivala (Southside, Hurricane, OpenAir St. Gallen) zasvirat će i na glavnoj pozornici desetog jubilarnog izdanja INmusic festivala. INmusic festival 2015 bit će održan od 22. do 24. lipnja na jarunskom Otoku mladosti, kao i na otocima Trešnjevka i Univerzijada gdje će biti smješten festivalski kamp.
Placebo je u dvadesetogodišnjoj karijeri objavio sedam albuma, od kojih je „Black Market Music“ danas već klasik alternativnog rocka. Njihova dva ukazanja u Domu sportova (2001. i 2003.) i jedan na Radar festu u Novom Zagrebu (2007.), bili su tada rijetki primjeri gostovanja rock zvijezda čija se kreativna „špica“ događa u tom trenutku. Placebo ovoga puta dolaze promovirati album „Loud Like Love“, svoj „najmršaviji“ album u karijeri.
Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj (od 15. siječnja).


VEZANE VIJESTI