Neovisni novinarski portal
6.3.2021.
GOSPODARSTVO
(Foto: Facebook)

Fatalna privlačnost Dubioze:
Apartmani po Šibeniku rezervirani, ukupni broj gostiju još se ne zna

(Foto: Facebook)

Novogodišnji program u Docu, u sklopu kojeg će nastupiti Dubioza kolektiv, Elemental i TRPP, čini se, primamljiv su mamac gostima iz Hrvatske i BiH.

(Foto: Facebook)

(Foto: Facebook)

Zadnji put Hrvati su hodočastili na novogodišnju proslavu u Šibenik prije desetak godina, kada je na Poljani nastupao Mate Mišo Kovač. Ove godine na šibensku silvestarsku pozornicu dolaze glazbenici koji s Mišom veze nemaju, no imaju s masovnom obožavanošću. Dubioza kolektiv, Elemental i Ti ritu piti pip na bini u Docu, nastavak urbane novogodišnje priče od prošle godine, čini se, napunit će Šibenik gostima.
– Točne brojke ću imati u ponedjeljak, kad nazovem agencije, no već sad, iz razgovora sa šibenskim iznajmljivačima, znam da se grad puni. Sve je, dakle, prema očekivanjima. S tim da ćemo konačni broj gostiju moći procijeniti tek na Staru godinu, jer mnogi mladi ljudi će doći u zadnji tren, a za spavanje će se znalaziti kod prijatelja i poznanika – rekao nam je Dino Karađole, predsjednik TZ-a Grada Šibenika.
Prosječna cijena apartmana za novogodišnju noć u Šibeniku iznosi 40 eura, a prema još uvijek neslužbenim informacijama, slobodnih kreveta u gradu gotovo da više i nema. – Mojih pet apartmana je već odavno rezervirano, a neki gosti su već i pristigli. Uglavnom se radi o mladim ljudima iz Zadra i Splita. Još uvijek primam mnoštvo poziva svakog dana, ovakav interes za proslavu Nove u Šibeniku nikad nisam imala – rekla nam je jedna od vlasnica apartamana u staroj gradskoj jezgri.
Da je interes velik, potvrdio nam je i Anton Dobra iz Raspršenih hotela: – Popunio sam četiri sobe gostima iz Bosne i Hercegovine i Zagreba. O ukupnom broju gostiju koji su rezervirali aparmtane na području grada još nemamo podatke, no interesa definitivno ima.
Dubioza kolektiv i Elemental, bez imalo sumnje, predstavljaju najatraktivniji novogodišnji program u zemlji. Bendovi koji zadnjih godina pune dvorane i arene, k tome imaju i onaj neodoljivi faktor kontroverznosti, urbanosti i bunta, privući će u Šibenik, po svemu sudeći, pristojan broj gostiju. Još samo da vrijeme posluži..
Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI