Neovisni novinarski portal
15.6.2021.
IZDVOJENO / KRONIKA 112 / POLITIKA / Sport
Bandić i družina trčkaraju (foto screenshot HTV)

Milan Bandić jutros o tenisicama:
Ove su više za šetnju. Ove su lagane…

Bandić i družina trčkaraju (foto screenshot HTV)
Bandić i družina trčkaraju (foto screenshot HTV)

Bandić i družina trčkaraju (foto screenshot HTV)

– Ove su više za šetnju. Ove su lagane… – ustvrdio je Milan Bandić o svojim sportskim tenisicama nakon što je jutros sa svojih jedanaestero sutrkača protrčao 12 kilometara uokolo igrališta u Kušlanovoj ulici u Zagrebu.

S njima je bio i pas Rudi, ali on se radije više odmarao nego trčao po atletskoj stazi. Društvo u sportskim trenirkama je u Kušlanovu banulo nešto iza 6 sati, dok se još nije razdanilo, a svoj trk je završilo za dnevnog svjetla.
Kako je već mnogima poznato, Milan Bandić, koji je još uvijek gradonačenik Zagreba, zašto i dalje prima plaću ali ne mora ništa raditi, iz istražnog zatvora u Remetincu je izašao sinoć jer je navodno pravosudnim vlastima u kešu izbrojao 15 milijuna kuna za jamčevinu. Tu respektabilnu svotu kuna mu je opet navodno dao, odnosno posudio, njegov odvjetnik Marijan Hanžeković.
Inače, to je ujedno i novac koji prosječni građanin Hrvatske, ukoliko je zaposlen i na tko zna koji način uštedi 3000 kuna sa strane (što je, znamo, najčešće nemoguće), treba prikupljati 5000 mjeseci ili 416 i pol godina.
Kako su se Bandić i družina jutros rekreirali možete vidjeti i na VIDEU koji je snimio HTV.

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI