Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
UKRATKO

Ministar Ranko Ostojić, vratio se na posao kao “onaj stari”

Nakon iznenađujuće brzog oporavka, potpredsjednik Vlade , ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić vratio se danas na posao, kako se čini, u vrlo dobroj kondiciji, optimističan i dobro raspoložen, jer, kako je rekao, još donedavno nije mogao ni hodati, a sada bez ikakvih problema propješaći 9 kilometara. – Svi nalazi govore da sam onaj stari- kazao je zadovoljno novinarima, napominjući kako je njegovo stanje vraćeno u normalu, a to znači da je spreman nastaviti raditi istim tempom kao prije, umalo kobne, bolesti. No, ne sjeća se ničega, nikakvih tunela, nikakve mistične svjetlosti, o kojima često govore oni koji su smrti gledali u oči.

Ostojić je nakon relativno jednostavnog operativnog zahvata u predjelu vrata (gnojnog upalnog procesa), pao u stanje septičkog šoka i našao se na rubu života i smrti, zbog čega je završio u bolnici 18.srpnja, a na kućnu njegu je otpušten 7.kolovoza. Odmarao se i rehabilitirao do kraja kolovoza i kako je rekao, to mu dođe kao jedan dobar godišnji odmor. Zahvalio je svima koji su ga tijekom bolesti podupirali, a napose liječničkom timu i kirurgu Dragi Prgometu koji mu je spasio život, pa se nada da mu to neće odmoći u njegovoj daljnjoj političkoj karijeri, našalio se Ostojić, aludirajući na činjenicu da je Prgomet zamjenik šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, makar s njime nije imao nikakve komunikacije duže od godinu i pol dana…

Tijekom  Ostojićeva izbivanja s dužnosti policija je redovno funkcionirala u svim svojim segmentima, na čemu je ministar čestitao kolegama, te ustvrdio da je to dokaz kako sustav ne ovisi o jednoj osobi nego o kvalitetnoj organizaciji.

 


VEZANE VIJESTI