Neovisni novinarski portal
7.3.2021.
KRONIKA 112 / UKRATKO
Mladić pao sa skutera, a potom na njega naletjela vozačica Škode

Mladić pao sa skutera, a potom na njega naletjela vozačica Škode

Nešto poslije 13, 30 minuta, teška prometna nesreća dogodila se nedaleko benzinske crpke u Njivicama, u pravcu Šibenskog mosta.Nesreća kod benzinske postaje u Njivicama (Foto H. Pavić) (2)

Prema prvim  službenim informacija došlo je do sudara skutera i osobnog automobila. Od siline udara  vozač skutera ostao je ležati na zemlji.  Neslužbene informacije govore da je mladić iz Šibenika, iz zasad nepoznatog razloga, pao sa skutera, a na njega je dok je ležao na cesti, nalatjela vozačica Škode koja nije imala vremena za manevriranje pa je udarila u motociklista koji je, zbog zadobijenih ozljeda, prevežen u Opću bolnicu Šibenik.
Promet se odvija naizmjenično, a kako je,  inače riječ o vrlo prometnoj cesti, nakon zaustavljanja prometa, a potom naizmjeničnog puštanja automobila, nastale su kilometarske kolone.
Inače, tijekom cijelog prijepodneva na šibenskim prometnicama, posebice na magistralnoj cesti, vladaju velike gužve. Najveća koncentracija automobila u koloni je na skretanjima, a upravo jedno takvo- problematično,  ono je  u Njivicama.Nesreća kod benzinske postaje u Njivicama (Foto H. Pavić) (1)
Tags:

VEZANE VIJESTI