Neovisni novinarski portal
22.6.2021.
SCENA
Natali Dizdar

Natali Dizdar na sv. Mihovilu:
Izazov i za tvrđavu i za pjevačicu

Natali Dizdar

Šibenski koncert zadarske pop pjevačice najavljen je za petak, 29. kolovoza, na njezin trideseti rođendan.

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Natali Dizdar se vođena čvrstom menadžerskom rukom uspjela istrgnuti iz ralja estrade, gdje su neslavno završili svi ostali iz televizijskog showa u kojem je ponikla. Dokazala se kao vrsna mlada interpretatorica, čijem su se potencijalu poklonili Coki i Arsen, pišući joj pjesme i ubadajući radijske hitove.

Može li, međutim, Natali Dizdar privući tisuću ljudi? U Šibeniku? Možda i može. Bit će to, tog 29. kolovoza, pravi izazov za promotorsku ekipu tvrđave sv. Mihovila, kao i za samu pjevačicu. Natali je bilo nove šibenske pozornice ispipala na tribinama tijekom koncerta Thievery Corporationa, kada je učinila krivi korak i susrela se licem u lice sa stepenicama.

Završilo je sretno, kao što će, ne sumnjamo, završiti i kada tvrđavu bude promatrala prvi put s pozornice. Koliko će ljudi s nje vidjeti, saznat ćemo uskoro. Zaslužila je, u svakom slučaju, navalu. Ulaznice u prodaju kreću 13. kolovoza (Eventim sustav, Muzej grada Šibenika, turističke agencije, blagajna tvrđave), cijena još nije objelodanjena.

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI