Neovisni novinarski portal
21.6.2021.
SCENA / UKRATKO
Nagrade za kupus: umjesto pet, čak osam besplatnih ulaznica za LET3 i The Pulse

Nagrade za kupus:
umjesto pet, čak osam besplatnih ulaznica za LET3 i The Pulse

- Kupus - glasio je točan odgovor na nagradno pitanje Kako se zove povrće po kojemu je naziv dobio festival Kupusfest? POdijeljeno je osam, a ne samo pet ulaznica. Svi su znali točan odgovor.

Kupus – glasio je točan odgovor na nagradno pitanje Kako se zove povrće po kojemu je naziv dobio festival Kupusfest?

 Naime, organizatori iz Glazbene udruge Šibenska tribina su posredstvom TRIS-a dijelili pet (besplatnih) ulaznica za večerašnji koncert u uvali Minerska u kanalu sv. Ante: a na kojemu se od 21 sat gitara, bubnjeva i drugih instrumenata laćaju  LET3 i šibenski band The Pulse (više informacija vidi OVDJE). Za tu prigodu smo postavili i nagradno pitanje koje, po mišljenu većine, nije bilo odveć teško, pa su gotovo svi na njega odgovorili točno, tj. riječju ‘kupus’. Ipak, jedan od dobitnika je za svaki slučaj uz odgovor kupus dodao i riječ kelj, dok je drugi učeno istakao isključivo latinski naziv kupusa Brassica oleracea. 

Plakat za koncert (a ne koncert za plakat')

Plakat za koncert (a ne koncert za plakat’)

S obzirom da su besplatne ulaznice razgrabljene u vrlo kratkom vremenskom razdoboju, a interes je bio doista velik, odlučeno je kako će se umjeto pet podijeliti osam ulaznica, odnosno mogućnosti besplatnog ulaza na večerašnji glazbeni događaj. Evo sada i imena sretnih i spretnih dobitnika, te dobrih poznavatelja kulture i povrća, odnosno povrtne i glazbene kulture:

1. Iva Jurjev

 2. Vojislav Lalić

3. Natko Duvnjak
4. Ivana Jadras Duvnjak
5. Marijana Pamuković
6. Tonko Mikulandra
7. Mate Pipunić
8. Borna Zorica
Sretnim dobitnicima čestitamo, uz napomenu kako je dovoljno doći na koncert i na ulazu reći svoje ime, uz predočenje valjanog dokaza da su to doista oni, a ne netko drugi.
Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI