Neovisni novinarski portal
18.6.2021.
SCENA / Sport
Naslov prvaka svijeta brani Bosna i Hercegovina (Foto H. Pavić)

Bosna i Hercegovina na 9. Međunarodnoj trci tovarov brani titulu prvaka svijeta

Naslov prvaka svijeta brani Bosna i Hercegovina (Foto H. Pavić)
Naslov prvaka svijeta brani Bosna i Hercegovina (Foto H. Pavić)

Naslov svjetskog prvaka Bosni i Hercegovini su prošle godine donijeli Miroslav Mića Križanović i tovar Miško (Foto: H. Pavić)

Na tovarećem trkalištu na glavnom Trgu Rudina u Tisnom u subotu 9. kolovoza održava se sportsko-zabavni megaspektakl 9. Međunarodna trka tovarov (9. Međunarodna utrka magaraca).

S početkom u 20.30 sati iz štala u Vili prema Rudini kreće defile 12 reprezentacija koje su se kvalificirale za prvenstvo. Prva kvalifikacijska utrka je u 21 sat, druga je u 21.30, a u 22 sata počinje veliko finale. Šampionsku titulu brani Bosna i Hercegovina, kojoj je pobjedu na 8. Međunarodnoj utrci magaraca donio Miroslav Križanović Mića iz Tešnja na magarcu Mišku. Program vodi popularni Drele, a  nakon proglašenja pobjednika slijedi vatromet i veliki koncert Giuliana. Manifestacija i koncert su besplatni i gledateljima ih poklanjaju Udruga ‘Tišnjanski tovar’, Općina i Turistička zajednica.Tisno, 10.08.2013 - Ministri Darko Lorencin i Sinisa Hajdas Doncic gosti na 8. Medjunarodnoj utrci tovara

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI