Neovisni novinarski portal
15.6.2021.
SCENA
B's FUNstallation

OFF warm-up:
B’s FUNstallation večeras ispred Vino&Ino

B's FUNstallation

Prvim danom srpnja i službeno počinje odbrojavanje do 8. izdanja OFF jazz&blues festivala u Šibeniku. Na večerašnjem (utorak, 1. srpnja) warm-up koncertu ispred bara Vino&Ino predstavit će se B’s FUNstallation.

B's FUNstallation

B’s FUNstallation

Riječ je o jazz sekstetu koji je sredinom 2012. okupio trubač Zvonimir Bajević s ciljem istraživanja autorskog izričaja svih njegovih članova kroz širok spektar glazbenih utjecaja koji ih okružuju bilo geografski, bilo preko medija, interneta…

Pod nazivom B’s FUNstellation krije se šest glazbenika mlađe hrvatske i slovenske jazz generacije. Zajednički projekt u kojemu je kreativno ostvarivanje u potpunosti otvoreno i poticano od strane svakog njegovog kotačića, prirodno je izrastao na dugogodišnjem zajed ničkom muziciraju i prijateljevanju u okviru HGM jazz orkestra.

Koncert počinje u 21.30, a osim odlične svirke, podijelit će se i nekoliko karata za nadolazeći OFF festival. Podsjećamo, od 17. do 19. srpnja, na Trgu I.G. Kovačića nastupit će Amira Medunjanin, Vlatko Stefanovski, Big Band Požega, gitaristi Ian Siegal i Mike Sponza i drugi… Ulaznice (50/120 kn) se mogu kupiti u barovima Vino&Ino, Bono i Domald.

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI