Neovisni novinarski portal
23.6.2021.
SCENA
Vlajternativa

Let 3 predvodi Vlajternativa festival u Benkovcu

Vlajternativa

Festival je u subotu 2. kolovoza, a odigrat će se ispred Gradske knjižnice.

Vlajternativa

Vlajternativa

Nespojivo je spojeno. Stvaranje scene u Benkovcu koja se odupire postojećem stanju vidova zabave kakvu pružaju neki kafići i otpor glazbenim mogulima koji prodaju svoju glazbu te vladaju umovima mladih ljudi. Glazba je utjecajan medij i može djelovati na svijest postojanja različitosti žanrova, ukusa, potreba, načina, ljudi, razmišljanja – misija je Udruge Vlajter-ego za razvoj nezavisne kulture iz Benkovca i koja se bavi organiziranjem raznih događanja koji imaju veze za kreativnošću i djelovanjem na društvenu stvarnost grada Benkovca i ponudu.

Najveći projekt Udruge je Vlajternativa festival koji se održava jednom godišnje. Radi se o koncertu na kojem se uz poneko “poznato, priznato” ime s alternativne scene ubaci i mlade, demo bendove iz lokalnog okruženja.

Ovogodišnji Vlajternativa festival održat će se u subotu 2. kolovoza, a nastupit će: E.N.D., zatim Let 3, M.O.R.T., One Piece Puzzle, Porko Dio, Rising Dream, Sila Nečista i Scarlet Notes. Početak je u 18 sati, a cijena ulaznice tj. donacije iznosi 50 kuna.

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI