Neovisni novinarski portal
16.6.2021.
SCENA
‘Kupusfest’, jedini šibenski festival s povrćem u nazivu, uspješno ‘prolistao’

‘Kupusfest’, jedini šibenski festival s povrćem u nazivu, uspješno ‘prolistao’

Kupusfest plakat„Kupusfest“  – najnoviji u nizu šibenskih festivala, ali s dosad najoriginalnijm imenom koje asocira na jednu povrtnu kulturu i jedini festival koji ima povrće u nazivu – uspješno je prolistao, tj. započeo i  odradio svoj prvi dan.

– Nakon sjajne izvedbe Kawasaki 3P, Horses back, Edy would go, FunQ i ostalih Šibenik je opravdao atribut grada festivala. Stotine mladi duboko u noć zabavljali su se u uvali Minerska u Kanalu sv. Ante. Ono što je najbolje festival traje još dva dana stoga pozivamo sve koji nisu posjetili prvi dan festivala neka posjete jednu od najljepših plaža u gradu već popodne te uz ledenu pivu pričekaju početak drugog dana festivala. Glazbena udruga “Šibenska tribina“ večeras uz svoje resident DJ-eve u beach baru na glavni stage dovodi Fogsellerse, Surku Beatboxera te Filipa Motovunskog. Prijevoz brodom je omogućen u više termina sa šibenske rive do same lokacije, a ulaznice za festival su u pretprodaji i to po cijeni od 30kn u caffe baru Mangan, Snaomi, Victoria, Baldekin, No Stress&Fjaka, Africa ili na mjestu održavanja koncerta – poručuju organizatori iz Glazbene udruge „Šibenska tribina“. 

Izvrstan ambijent, zanimljiv glazbeni program, prijevoz brodom i ‘poštena’ cijena ulaznice zasigurno će privući mnoge, bez obzira na činjenicu kako se nedaleko odatle na Jadriji istodobno događa još jedan festival – Regius.
Tags: , ,

VEZANE VIJESTI