Neovisni novinarski portal
22.6.2021.
IZDVOJENO
Konačno otvoren Banj!

Konačno otvoren Banj!

Bez velike pompe u  četvrtak navečer upriličeno je dugo iščekivano otvorenje kafića i noćnog kluba Makari na plaži Banj u Šibeniku.

Voditelj Makaria Anton Dobra i gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić (Foto H. Pavić)

Voditelj Makaria Anton Dobra i gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić (Foto H. Pavić)

– Konačno – rekao je gradonačelnik Šibenika dr. Željko Burić i ocijenio kako nije riječ samo o otvaranju jednog ugostiteljskog objekta, već o kompletiranju urbane infrastrukture grada kojem je jedan takav objekt nedostajao.

– Ovdje danas otvaramo najbolji i najprestižniji klub na Jadranu. On nipošto neće biti sam sebi svrha, već će služiti svim građanima Šibenika, kako u upotpunjavanju turističke ponude grada tako i funkcioniranju Šibenika kao urbanog središta tijekom čitave godine. Pred nama je veliki izazov, ali vjerujem da ćemo biti na razini zadatka. Pripremamo bogat program, i za ljeto i za zimu.  Vjerujem da ćemo ispuniti očekivanja – rekao nam je koncesionar objekta Anton Dobra.

Klub će tijekom turističke sezone raditi gotovo bez zatvaranja. I na prvi pogled vidljivo je da je u kafić i noćni klub ugrađena je vrhunska ugostiteljska oprema. Zaposleno je 22 ljudi. Dobra je ispunio obećanje i cijene su na razini ostalih gradskih kafića ili tek kunu više.Otvoren Banj (Foto H. Pavić) (13) Otvoren Banj (Foto H. Pavić) (8) Otvoren Banj (Foto H. Pavić) (7) Otvoren Banj (Foto H. Pavić) (1) Otvoren Banj (Foto H. Pavić) (10)

 

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI