Neovisni novinarski portal
26.2.2021.
SCENA
The National

SuperUho:
Konačno bend vrijedan 250 kuna – The National se vraćaju u Šibenik!

The National

U Hrvatskoj su peti put, u Šibeniku drugi – jedan od najvećih indie rock bendova današnjice dolazi na SuperUho festival.

national

Kao prvog velikog izvođača koji će nastupiti na SuperUho festivalu u Šibeniku najavljen je jedan od trenutno najpopularnijih aktualnih indie rock bendova na svijetu – THE NATIONAL.

Prošla godina, s izlaskom albuma „Trouble Will Find Me“, postavila je bend The National u sam vrh svjetskih glazbenih zbivanja i vrtoglavo im povećala popularnost diljem svijeta. Uspjeli su dogurati do trećeg mjesta Billboardove liste najprodavanijih albuma svih žanrova, gdje su u kategoriji rock albuma odnijeli titulu najprodavanijeg rock albuma na svijetu. U isto vrijeme su se našli i na trećem mjestu UK album charta čime su službeno potvrdili titulu – najpopularnijeg rock benda.

Kompletni line-up SuperUha: 7 That Spells, Diskodelija, Bernays Propaganda, ABOP, Rose Windows, Chelsea Wolfe, The National.

SuperUho festival će biti održan od 3. do 5. kolovoza, a lokacije koncerata još nisu objelodanjene. Cijena festivalske ulaznice iznosi 250 kuna i može se kupiti Dallas Music Shopu i klubu Azimut u Šibeniku, te Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark u Zagrebu.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI