Neovisni novinarski portal
1.3.2021.
POLITIKA
Osnovan ORaH u Šibeniku, uskoro i u Primoštenu

Osnovan ORaH u Šibeniku, uskoro i u Primoštenu

ORaH Mirele Holy dobio je svoj ogranak i u Šibeniku. Na osnivačkoj skupštini u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku za povjerenika je izabran Emilio Menđušić. 

IMG_3519

U foajeu kazališta okupilo se nekoliko desetaka članova ORaH-a, simpatizera i zainteresiranih Šibenčana, kojima su se obratili predsjednica stranke Mirela Holy, potpredsjednik Davor Škrlec, članovi predsjedništva Predsjedništva Atana Grbić Martinović i  Zlatan Reić, povjerenica za dalmatinsku regiju Natalija Rajčić,  te povjerenik za Šibenik Emilio Menđušić. – Mislimo da je prerano na samoj osnivačkoj skupštini birati osobe koje će voditi ogranak. Predsjednik, potpredsjednici i ostala tijela šibenskog ORaH- a bit će izabrani tek za šest mjeseci, kada se članstvo dobro upozna, počne djelovati i kada se iskristalizira tko će biti najbolji na kojoj funkciji – rekao je Menđušić.

ORaH u čitavoj Hrvatskoj ima preko dvije tisuće članova, a u Šibeniku 30-ak. – Nije nam cilj na brzinu stvoriti masovni stranački aparat, već kroz rad postići da ljudi prepoznaju naše ideje i program. Već sada na našem području imamo velik broj simpatizera i uskoro ćemo najaviti ogranke u drugim gradovima i općinama županije, najprije u Primoštenu – rekao je Menđušić.

IMG_3532

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI