Neovisni novinarski portal
23.6.2021.
KRONIKA 112 / UKRATKO
U izlijetanju Mercedesa kraj Šibenika teško ozlijeđen vozač

U izlijetanju Mercedesa kraj Šibenika teško ozlijeđen vozač

U nesreći koja  oko 18.45 sati dogodila na Jadranskoj magistrali (D8) između Šparadića i Grebaštice teško je ozlijeđen vozač Mercedesa.

Prometna nesreća kraj Grebaštice (Foto H. Pavić) (28)

Mercedes se kretao iz smjera Primoštena prema Šibenika. U oštrom lijevom zavoju desnim kotačima je izašao s ceste na makadamsku površinu. Udario je u kamen i prometni znak, isprevrtao se i onda sletio na kamenje u plićak.

– Bio sam u brodu, nekoliko desetaka metara dalje. Čuo sam škripu guma i pogledao prema gore. Vidio sam ga kako udara u kamen, leti zrakom i prevrće se. Bacio sam mrežu s broda i krenuo pomoći. Automobili su samo prolazili jedan za drugim. Nitko se nije htio zaustaviti. Ni pogledati, a kamoli pomoći. Ipak, dok sam dopješačio stao je jedan biciklist i nazvao hitnu pomoć i policiju – ispričao nam je Branko Svirčić (55), očevidac nesreće. Uz hitnu pomoć i policiju na intervenciju su izašla čak osmorica vatrogasaca DVD-a Grebaštica te JVP Šibenik s tr vozila. Oni su kliještima rezali lim smrskanog Mercedesa kako bi izvadili ozlijeđenog vozača. Uzrok nesreće najvjerojatnije je prevelika brzina, ali to će se pouzdano znati tek kad policija završio očevid, koji još uvijek traje.

IMG_5819 IMG_5823 Prometna nesreća kraj Grebaštice (Foto H. Pavić) (2)
Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI