Neovisni novinarski portal
24.6.2021.
SCENA
DJ Raistlin

DJ-i Dirty Hairy i Raistlin dolaze na ‘Long Play Day’ u Azimut

DJ Raistlin

Jedan je Englez, drugi Francuz, a osim što će puštati ploče, odlučili su raritetne primjerke i izložiti.

DJ Raistlin

DJ Raistlin

Organizatori obilježavanja Dana prodavaonica ploča u Šibeniku (prijaviti se za prodaju/razmjenu/izlaganje ploča možete na malisajmich@gmail.com) najavljuju bogat program u i ispred kluba Azimut. Najavljen je dolazak engleskog DJ-a, funk/jazz/hip-hop producenta Matta Daviesa a.k.a. DJ Dirty Hairy, koji će u sklopu „Sajmicha“ izložiti vlastite raritetne ploče, a sa sobom dovodi i francuskog DJ-a Raistlina. Obojica će cijeli dan boraviti na sajmu ispred Azimuta, a od 22 sata puštat će glazbu u klubu.  Kako smo već najavljivali, preko dana će okupljene animirati šibenski DJ duo Project 33/45.

Long Play Day organizira i nagradnu igru na Instrgramu (od 4. do 11. travnja). Svi koji žele sudjelovati uploadati fotografije njima najdražeg glazbenog trenutka – svejedno radi li se o selfiju s koncerta, uhvaćenom trenutku plesnog zanosa na nekom festivalu, vlasniku fotografije u zagrljaju omiljenog glazbenika… Što fotografija s ekrana pametnog telefona više „vrišti“ I’m happy, veće su šanse da baš ta fotografija bude proglašena najboljom. Ispod fotografije obvezan je hashtag ##longplaydaysibenik i #okvirstagram.

Tri fotografije s najviše ‘likeova’ ulazi u finale gdje će najbolju među njima proglasiti tročlani žiri sastavljen od predstavnika organizacijskog tima, predstavnik pokrovitelja nagradne igre Okvirstagram, te šibenska fotografkinja Sanja Lydia Kulušić. Nagrada je okvir sve traženijeg Okvirstagrama. Autor pobjedničke fotografije svoju će fotku s natječaja dobiti uokvirenu, a preuzet će je tijekom održavanja LP dayja ispred kluba.

 

Tags: , , , ,

VEZANE VIJESTI