Neovisni novinarski portal
7.3.2021.
Sport / UKRATKO
‘Proljetni apostoli’ dižu jedra po osamnaesti put – tradicionalna NCP-ova regata

‘Proljetni apostoli’ dižu jedra po osamnaesti put – tradicionalna NCP-ova regata

jk_ncp3

Nautički centar Pina i Mare d.o.o. i Sportsko društvo NCP i ove godine organizira tradicionalnu već 18. po redu navigacijsku regatu krstaša Proljetni Apostoli, koja će se održati od 03. travnja do 06. travnja 2014. godine  na relaciji Šibenik – Ravni Žakan –  Žut – Murter – Šibenik.

– Prema pravilima koje je klub objavio, na regati mogu sudjelovati jedrilice razvrstane prema ORC Club sustavu i krstaši iz razreda Open sa važećom svjedodžbom za tekuću godinu, a članovi posade moraju biti verificirani pri svojim nacionalnim savezima. Sve prijavljene jedrilice biti će razvrstane u skupine i to razred ORC prema GPH, a u razredu Open prema duljini broda preko svega. Po istom sustavu vršit će se i bodovanje, a jedri se prema važećim pravilima ISAF-a. Nagrade osvajaju tri prvoplasirane jedrilice po grupama, ovisno o broju prijavljenih jedrilica, te tri prvoplasirane jedrilice po ORC-u – kažu u NCP&mare TEAM-u.

Prijave za regatu moguće su do 01. travnja na adresi Nautičkog centre Pina i Mare d.o.o. u Marini Mandalina u Šibeniku, na mail vedran.mandura@ncp.hr ili mobitel 091 312 02 32, te dan prije regate 02. travnja (srijeda) u uredu Regatnog odbora na recepcije Nautičkog centra Pina i Mare, poručuju organizatori.

U prilogu su oglasi regate, te ostale informacije.

1.Poziv Apostoli 2014

2.Oglas Apostoli 2014

3.Prijava Apostoli 2014

4.Popis Jedrilica 2014

 

 


VEZANE VIJESTI