Neovisni novinarski portal
23.6.2021.
IZDVOJENO
Karnevalska povorka kroz Šibenik kreće u utorak, bez obzira na prognozu

Karnevalska povorka kroz Šibenik kreće u utorak, bez obzira na prognozu

Maškare se okupljaju kod dvorane na Baldekinu u 15 sati, nakon paljenja Krnje fešta seli u dolačke kafiće.

Maškare u Šibeniku preuzele vlast (13)

Šibenska karnevalska povorka u utorak, 4. ožujka, kreće s Baldekina (mjesto okupljanja pored dvorane). U povorci će sudjelovati djeca gradskih dječjih vrtića, učenici osnovnih i srednjih škola, članovi Moto kluba Galeb, Vodiške mažoretkinje, limene glazbe s područja županije, a gradom će prodefilirati i konji iz konjičkog kluba Happy Horse.

Krnjo se pali na rivi, na Trgu Pavla Šubića I., a fešta se nastavlja u Docu. Naime, dolački ugostitelji već od 15.30 sati pripremaju program. U caffe baru Skipper maškarani gosti zabavljat će se uz zadarski Botza sound system i šibenski Bass Matters Crew.

U susjednom caffe baru Domino, nastupa DJ iznenađenja, koji će puštati glazbu iz 80-ih godina. Point bar nudi gostima dnevni i večernji program uz zabavnu domaću i stranu glazbu koju će puštati DJ. U caffe baru Domald sprema se maskenbal uz DJ Vladu, koji će puštati razne rock ‘n’ roll i pop uspješnice.

Na koncu, navečer je u klubu Azimut organiziran tematski maskenbal – oživite svoje omiljene likove iz crtića ili se pretvorite u superjunaka. Za dobru atmosferu zaduženi su Parat Skelevibes & Debeli Šef koji već neko vrijeme prebiru po kolekciji kako bi odabrali one prave ploče. Za uređenje kluba u stilu crtića i s motivima iz filmova o superjunacima, zaslužne su cure iz Peronospora Studija.

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI