Neovisni novinarski portal
23.6.2021.
IZDVOJENO
Završen natječaj: Antun Dobra od Banja će napraviti nešto slično Zrću

Završen natječaj:
Antun Dobra od Banja će napraviti nešto slično Zrću

Na ponovljeni natječaj koji je Grad Šibenik raspisao za davanje u zakup poslovnih prostora na plaži Banj pristigla je samo jedna ponuda – ona turističkog obrta Goodman Antuna Dobre.

dobra 028

Nakon otvaranja ponuda iz gradske uprave potvrđeno je da je pristigla samo jedna koja je kompletna i sukladna natječaju. Ugovor bi trebao biti potpisan za tjedan dana, kada prođe rok za eventualne žalbe.

– Na natječaj sam se javio zajedno sa svojim prijateljem i poslovnim partnerom Zoranom Brajkovićem. Mogu najaviti da ćemo u Šibeniku otvoriti pravi plažni lokal koji će upotpuniti turističku ponudu grada i biti će u rangu s najprestižnijim sličnim objektima u svijetu – rekao nam je Dobra.

Za sada ne može govoriti o rokovima, budući da tvrtka Ran tamo još uvijek obavlja grube građevinske radove. Očekuje ipak da će sve biti gotovo do 1. lipnja. U 400 četvornih metara zatvorenog prostora on i Brajković namjeravaju napraviti lokal na dvije etaže, koji će funkcionirati kao kafić, snack bar i noćni klub. Radit će 12 mjeseci godišnje i zapošljavati 30-ak ljudi. U ljetnom razdoblju radit će 24 sata dnevno.

– Lokal će biti ekskluzivan, namijenjen jednako našim sugrađanima i turistima. Razina usluge bit će visoka, ali cijene ćemo uskladiti s onima u gradu. Naravno, imat ćemo i vip lože u kojima će se gosti moći naručiti skuplje likere, bocu boljeg šampanjca ili vina – pojašnjava Dobra svoju viziju.

Nudit će se klasična pića, ali s naglaskom na prirodne sokove, cijeđene iz voća u sokomatima i koktele. Od hrane će se nuditi sendviči, naresci, pudinzi i slična brza hrana, s bogatom ponudom raznih salata.

– U lokalu ćemo organizirati koncerte i nastupe DJ-eva, organizirati plažne popodnevne i noćne partije uz zaokruženi program, uz angažman animatora i plesačica. Neće to biti striptease plesačice kakve smo angažirali u Princessu, ali danas gotovo svaka diskoteka angažira plesačice i animatore – kaže Dobra.

Na plaži će, uz zabavu, organizirati i razna kulturna i sportska događanja, koristeći košarkaško i odbojkaško igralište. Banj možda neće biti Zrće, ali će, kaže Antun Dobra, biti vrlo slično.

str_img_banj_v_001_rgb0001

 

Tags: ,

VEZANE VIJESTI