Neovisni novinarski portal
25.2.2021.
GOSPODARSTVO / POLITIKA
Gradski parking Šibenik: Novi direktor Goran Bulat

Gradski parking Šibenik:
Novi direktor Goran Bulat

Nadzorni odbor šibenskog Gradskog parkinga odlučio je, između više prijavljenih kandidata, za novog direktora  predložiti Gorana Bulata. Bulat je vječiti stranački kadar koji je na dispoziciji za cijeli spektar različitih funkcija. Bio je direktor Turističke zajednice Grada Šibenika, neko vrijeme je potom radio u marketingu marine Frapa, zatim u Vratima Krke…

gradski_parking_post_2

No, iza sebe nije ostavio traga koji bi ga preporučio za neke druge, više i odgovornije zadaće. Ipak, kako smo saznali iz HDZ-ovih kuloara, Gradski odbor stranke u petak, 18. listopada, je održao sjednicu i odlučio stati iza Bulata kao svoga kandidata za novog direktora ovog gradskog poduzeća. Uz Bulata, na mjesto glavnog i odgovornog u GP-u kandidirali su se i Semira Škugor, Vedrana Milković, Anita Aužina… S obzirom na stranačku (HDZ) pripadnost kandidata, Gradskom odboru šibenskog HDZ-a trebat će makar potruditi se oko obrazloženja, s obzirom da su svi ispunjavali ne samo uvjete iz natječaja, nego i one -političke.

– Iznenađena sam kuloarskim pričama da je GO HDZ-a još u petak donio odluku koju Nadzorni odbor treba samo potvrditi, a u tom trenutku nisu ni svi kandidati predali zamolbe niti je formalno postupak prijava bio zaključen – komentirala je Semira Škugor i dodala: Šta se može, ovo je još jedan igrokaz, samo sada puno savršenije i bezobraznije izveden nego što se to radilo prije 20 godina!

Dosadašnja direktorica GP-a Lovorka Bujas, potvrdila nam je da je NO održan u srijedu, 23. listopada, kada je donio odluku o Bulatovom izboru (četiri glasa ZA i jedan suzdržan) te o tome izvijestio gradonačelnika. Pozdravlja svakog novog tko dođe na mjesto direktora, rekla je aktualna šefica GP-a, a osobno se nada da će joj, kako je to i dosad bio običaj u Gradskom parkingu, biti ponuđeno mjesto savjetnice koje je spremna i prihvatiti, s obzirom da ima ugovor na neodređeno vrijeme. Isti slučaj je bio i s bivšim direktorima Marijanom Fuštin, zatim Danom Miletom, a sada se tomu nada i Lovorka.


VEZANE VIJESTI